Son en Breugel - Identiteit gezocht van mogelijk vermiste man in water Ekkersweijer

Son en Breugel - Identiteit gezocht van mogelijk vermiste man in water Ekkersweijer

Een nog onbekende man van circa 60 jaar oud ging afgelopen donderdag het water in van de visvijver aan de Ekkersweiier in Son en Breugel. De man is nog niet gevonden. Ook zijn wij er nog niet achter of er iemand vermist wordt die voldoet aan zijn signalement. Wij hopen dat het tonen van foto’s van kleding in combinatie met het signalement van de man tot zijn identiteit leidt.

Oost-Brabant

Een getuige verklaarde dat een man van vermoedelijk Poolse origine op donderdag 6 augustus rond 15.45 uur  het water van de visvijver aan de Ekkersweijer in ging . De man had kort daarvoor zijn t-shirt en schoenen neergelegd op de kant.

Omdat de man niet meer is gezien nadat hij het water in is gelopen startte  de politie samen met hulpdiensten een zoektocht op. Tijdens de zoektocht is gebruik gemaakt van een duikteam en specialisten van het Landelijk Team Onderwater Zoekingen (LTOZ) die sonarapparatuur in hebben ingezet om de vijver af te zoeken.

Maar tot op heden is het ons nog niet gelukt de identiteit van de mogelijk vermiste man te achterhalen. Ook weten we vooralsnog niet zeker of er überhaupt iemand vermist is. Wij zijn daarom naarstig op zoek naar mensen die iemand missen in hun omgeving en/of die ons meer kunnen vertellen over (de identiteit van) deze (mogelijk) vermiste man.

Signalement man
Het gaat om een man met het volgende signalement:

  • Circa 60 jaar oud
  • Donkere haren
  • 180 centimeter lang
  • Blauwe korte broek

Kleding achtergebleven op de kant:

  • Oranje t-shirt, zie afbeelding
  • Witte Kappa-schoenen, maat 42, zie afbeelding
     

Wie helpt?
Wij zijn dringend op zoek naar de identiteit van deze man. Mocht u in uw omgeving iemand missen of weten wie deze man is belt u dan met 0900-8844. Of gebruik onderstaand tipformulier. Liever anoniem? Dat kan ook via 0800-7000.