Hoogerheide - Woning burgemeester beschadigd door vuurwerkbom

Hoogerheide - Woning burgemeester beschadigd door vuurwerkbom

Zondagmorgen vroeg is de woning van de burgemeester van de gemeente Woensdrecht beschadigd door een vuurwerkbom. Er raakte niemand gewond.

Rond 1.15 uur hoorden de burgemeester en diverse omwonenden een grote knal. Door een vuurwerkbom is de voordeur opgeblazen en ontstond een flinke schade aan de voorzijde van het huis en de garage. Ook een auto, welke op de oprit stond, raakte zwaar beschadigd. Een reactie van burgemeester Steven Adriaansen: "Ik ben enorm geschrokken net als de omwonenden in de buurt. Ik tast volledig in het duister van de oorzaak en ik hoop dat het onderzoek van de technische recherche snel duidelijkheid geeft. De recherche pakt de zaak zeer serieus op."


Weet u meer over deze vuurwerkbom?

De politie is een onderzoek gestart en zoekt mensen, die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06-12207006. Belt u liever anoniem, dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem (0800–7000). U kunt ook een tipformulier invullen. Vermeld voor een snelle informatieverwerking het dossiernummer: 2020314681.


Team criminele inlichtingen

Omdat sprake is van een ernstig misdrijf kunt u ook anoniem terecht bij het team criminele inlichtingen. Een gesprek met een rechercheur van TCI is volledig anoniem. Hoe gaat dat dan? Bel het algemene nummer van de politie: 0900-8844 en vraag naar het Team Criminele Inlichtingen. De medewerker(st)er van het servicecentrum stelt u enkele gerichte vragen en helpt u dan anoniem verder.