Hengelo - Recherche heeft extra vragen in onderzoek naar dood 27-jarige Chantal

Het onderzoek naar de dood van Chantal de Vries uit Almelo op 25 december gaat onverminderd door. Donderdagmiddag 9 januari zocht een tiental politieagenten in Hengelo specifiek naar de rode trui van de verdachte.

De recherche is nog volop bezig met het onderzoek. Niet alleen wil ze weten waar de trui van de verdachte is gebleven, ze wil ook graag in contact komen met personen die in de nacht van de dood van de vrouw aanwezig waren bij bar De Nul.


Vragen

De recherche wil graag antwoord op de volgende vragen:

  • Waar is de (bordeaux) rode trui die verdachte eerder op de avond aan had gebleven?
  • Wie heeft de verdachte, toen hij aan het bellen was, in de omgeving van de Weideweg omstreeks 02.00 uur (op woensdag 25 december) begroet?
  • Wie bevond zich tussen 00.30 uur en 01.30 uur bij bar De Nul aan de Beekstraat in Hengelo. Tussen genoemde tijd was verdachte daar ook aanwezig

Antwoord op een van de vragen? We spreken u graag!

Mogelijk bent u getuige geweest en heeft u nog niet met de politie gesproken. Of heeft u antwoord op een van de bovenstaande vragen. Tip ons via het digitaal tipformulier, stuur een berichtje via Facebook of bel 0900 8844. Anoniem tippen kan ook via 0800 7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.