Goirle - Twee verdachten aangehouden voor mishandeling Goirle

Goirle - Twee verdachten aangehouden voor mishandeling Goirle

In het onderzoek naar een recente mishandeling op de Fraterstuin in Goirle heeft de politie vanmorgen met toestemming van de officier van justitie in hun woning twee 16-jarige jongens uit Goirle als verdachten aangehouden. Ze zijn ingesloten en worden verhoord.

Zeeland-West-Brabant

Afgelopen week heeft de recherche uitgebreid onderzoek gedaan naar een mishandeling die op woensdag 1 april jl. plaats vond op de Fraterstuin in Goirle. Een man en vrouw liepen daar rond 20.30 uur. Zij werden aangesproken door een aantal jongeren waarna een discussie ontstond die uitliep op een handgemeen. De man werd daarbij verschillende keren geslagen en getrapt. Ook een omstander, die de groep van de man wilde weghouden, moest het ontgelden.


Aanhoudingen

Direct na de mishandeling startte de politie een onderzoek. Uit dat onderzoek zijn twee 16-jarige jongens uit Goirle als verdachten naar voren gekomen. Zij zijn vanmorgen aangehouden. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij de mishandeling. De groep jongens is bekend bij de politie en waarschijnlijk volgen er later nog meer aanhoudingen.